Max-Boost

Max-Boost
Tillverkare: Royal Purple
Art.nr: Max-Boost
Tillgänglighet: 10
Pris: 187,00kr
Exkl.moms: 149,60kr
Antal:  
   - ELLER -   

Royal Purple's nya Max-Boost är en högpresterande oktanbooster som samtidigt behandlar bränslet för racingapplikationer och ökar bensinens oktan. Max-Boost minskar utsläppen och förbättrar motorns prestanda samtidigt som den stabiliserar bränslet.

Utvecklad med MMT, levererar Max-Boost den bästa oktanförbättring för att eliminera motorskador vid detonation och förtändning/knack från låg-oktanig bensin. Max-Boost är den bästa bränslestabilisator för alla som vill öka motorns prestanda och effektivitet.

Max-Boost stabilisator är framtagen för racingmotorer utrustade med förgasare, bränsleinsprutning och direktinsprutning, liksom turboladdade, kompressormatade eller lustgas motorer.

Max-Boost kan andvändas i både bly och blyfri bensin och alternativa bränslen som gasol, reformulerad bensin, och alla etanolblandningar. Max-boost stabilisator är också säker för o2 sensor och katalysatorer.

Ready to outperform?
Max-Boost Performance Fördelar

* Minskar knack i motorn
* Höjer oktantal upp till 30 poäng eller 3 nummer
* Återerfår kraft och bränsleekonomi
* Rensar bränsleinjektorer från avlagringar
* Minskar effektförlust  i datorstyrda bilar med knock sensor
* Ersätter blytillsats för att skydda icke-härdade ventilsäten
* Stabiliserar bränslet

Beskrivning:

En burk Max-Boost behandlar upp till 94,6 liter bensin. Häll hela burken  i tanken innan påfyllning. Rengör omedelbart om spill förekommer.  Max-Boost kan ge permanenta  fläckar på målade ytor. Utsätt inte vätskan direkt eller indirekt solljus. Var noga med att sätta tillbaka locket efter att burken har tömts.

Notera:

Max-Boost är en racing formel och är inte Street Legal.

Produktblad


Innehåller 473ml

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Bra

Skriv koden nedan:Powered By OpenCart
RoyalPurpleSverige.se © 2018